maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Grootste Kantinefeest van Nederland in Hengevelde met Dré Hazes

  • dinsdag, 12 december 2017 16:51
  • Geschreven door 

Dré Hazes komt naar Hengevelde. Op zaterdagavond 9 juni 2018 is de populaire volkszanger te zien op Het Grootste Kantinefeest van Nederland. Tijdens deze avond wordt in Hengevelde de grootste clubkantine van Nederland opgebouwd. Het feestconcept speelt in op de sfeer van de derde helft en is het ideale teamuitje aan het einde van het sportseizoen. Van tafeltennissers tot voetbalteams en van touwtrekkers tot waterpolosters: iedereen is welkom op de zwaarste derde helft van het jaar!

Vorig jaar uitverkocht Bij een goed kantinefeest hoort natuurlijk de beste kantinemuziek. Vorig jaar kende het kantinefeest een goede start. Met artiesten als Django Wagner, Dirk Meeldijk, Frans Duijts en Koos Alberts was de feesttent uitverkocht. Ook dit jaar wordt er uiteraard gezorgd voor topartiesten met een rasechte kantinesound. André Hazes Jr. is de eerste naam op de lijst. Hij is bekend van hits als Leef, Wie Kan Mij Vertellen… en Ik Leef Mijn Eigen Leven. Een echte topper voor in de kantine. Net als vorig jaar zorgt DJ Ivar voor muziek tussendoor. Overige artiesten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Naar verwachting start de kaartverkoop eind februari. Tickets bestellen kan per team, maar ook afzonderlijk.

Website: www.grootstekantinefeest.nl
FB: www.facebook.com/grootstekantinefeest 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren