maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mega bak spareribs van slagerij Brummelhuis voor winnaars dorpsvlag op vakantie

  • maandag, 01 januari 2018 11:44
  • Geschreven door 

De maker van de leukste foto met dorpsvlag ontving tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde al een passe partout voor de hele groep van 13 personen, maar ook een barbecueschotel voor 4 personen, aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis behoorde tot de prijs! De heren verenigen zich in de vrije tijd onder de naam Keet Cactus, zo ook op Oudjaarsdag. Rond de klok van 17.00 uur verscheen Ignaat Brummelhuis aan de Bentelosestraat met de mega bak met spareribs!
Maar liefst 27 edities werden er gepubliceerd door allerlei originele inzendingen van lezers. 

keetg 2

In samenwerking met de Zomerfeesten is besloten hier een mooie prijs aan te koppelen. De winnende foto, zouden tijdens de jaarvergadering van de Zomerfeesten passe-partouts krijgen voor de hele groep die op de foto stond. Een jury bestaande uit Robin Raanhuis, Jessica Lentelink, Jan Schoneveld en de redactie zou voorafgaand aan de jaarvergadering bepalen welke groep daar recht op maakte. De juryleden selecteerden vijf foto's die in hun ogen het beste uit de bus kwamen. Op één jurylid na nomineerden ze allen de foto van de groep 'Keet Cactus', welke onder leiding van Ties Nollen de weg naar Lloret de Mar zochten.

keet 3 2

Ook de aanwezige ouders waren er maar wat blij mee!

 

keet 3

En Ignaat zag dat het goed was!

Laatst aangepast op maandag, 01 januari 2018 12:05
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren