maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aanstaande vrijdag inschrijving autorodeo Hengevelde

  • maandag, 19 maart 2018 18:57
  • Geschreven door 

Vrijdagavond 23 maart is de inschrijvingsavond van de autorodeo in Hengevelde. Het spectaculaire autogeweld vindt dit jaar plaats op zondag 10 juni tijdens het eerste weekend van de Zomerfeesten in Hengevelde. Dit jaar zijn er 250 startbewijzen te vergeven, voor zowel dames als heren. De inschrijving is net als voorgaande jaren bij Café de Gebrande Waateren. Het is aan te raden om op tijd te komen, want vol = vol.
Inschrijving autorodeo: Om 18.00 uur  is Café de Gebrande Waateren aan de Goorsestraat 15 in Hengevelde open - Uitdelen van loten start eveneens om 18.00 uur – Daarna start inschrijving heren- en damesklasse. Maximaal 250 startbewijzen, vol = vol.

Laatst aangepast op dinsdag, 20 maart 2018 12:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren