maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Passe partouts voor Hengevelde 2018 vanaf morgen 12.00 uur in de verkoop

  • vrijdag, 16 februari 2018 21:12
  • Geschreven door 

Morgen om 12:00 uur start de kaartverkoop voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland. Tegelijkertijd gaan dan ook de passe partouts voor Hengevelde 2018 in de verkoop. De passe partouts kosten € 35,-, hiermee heb je 6 dagen toegang tot het feest in het 2e en 3e weekend van juni.Ondanks dat er op de afsluitende zondag (17 juni) geen entree wordt geheven, krijg je met een passe partout toch nog € 2,50 korting. En het is natuurlijk lekker makkelijk! Of misschien dan toch maar een teamticket kopen voor het Kantinefeest? Passe partouts zijn vanaf morgen 12.00 uur verkrijgbaar via:

www.grootstekantinefeest.nl/tickets

Laatst aangepast op vrijdag, 16 februari 2018 21:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren