donderdag 17 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Hengeveldse Avond 2018: veelzijdigheid in een kleinschalige, gezellige setting

  • vrijdag, 20 april 2018 16:38
  • Geschreven door 

In november van het vorige jaar deed de Programma- en Publiciteitscommissie van de Zomerfeesten een beroep op de bezoekers van WegdamNieuws.

De Hengeveldse Avond kon wel een impuls gebruiken en via een enquête is gevraagd hoe dit het beste kon worden gedaan. De enquête werd door ruim 400 mensen ingevuld.

Een kort overzicht van de meest in het oog springende resultaten:

- De meeste Hengeveldenaren zien geen meerwaarde in een thema-avond
- De Hengeveldenaar ziet het ook niet zitten om de Hengeveldse Avond in meerdere kleinere tenten op te splitsen.
- Daarnaast wordt er ook niet positief gereageerd op het idee om een spelelement met buurten / groepen aan de avond toe te voegen. Wat wil de Hengeveldenaar dan wel? De voornaamste redenen die worden gegeven voor het bezoeken van de Hengeveldse Avond zijn:
- Het spreken van bekenden - Eén groot feest voor jong en oud
- Muziek: 80’s en 90’s, Rock ‘n Roll en Top-40 muziek.
- En misschien nog wel het belangrijkste: een volle tent!

Met deze resultaten in de hand is het programma voor de Hengeveldse Avond 2018 op vrijdag 15 juni tot stand gekomen. Bart Eshuis vertelt hierover: “Om te zorgen voor een volle, gezellige tent wordt deze dit jaar een stuk kleiner gemaakt en ingericht als een heuse kroeg. De mensen willen graag bekenden spreken en feest vieren met muziek uit alle decennia van de popmuziek. Daar hebben we gehoor aan gegeven. We gaan een reis door te tijd maken; we beginnen om 21.00 uur met Rock en Roll uit de jaren ‘60 met de band Explosion Rockets,

KLIK HIER voor een impressie.

Daarna bouwen we het op naar dance classics uit de jaren ‘70, ’80 en ’90 met een DJ om vervolgens de band Hottub Heroes de 90/00’s in te laten knallen. Onze eigen Lars sluit het af met muziek van nu! Natuurlijk is er ook gedacht aan de jongere jeugd. Vorig jaar werd er voor het eerst een Teenage Party georganiseerd. De jeugd zit zelf in de organisatie en heeft beloofd dat het dit jaar nog beter wordt dan vorig jaar. De deejays van Vios zijn er uiteraard ook weer bij.

Laatst aangepast op vrijdag, 20 april 2018 23:43
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren