maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vrijdag 11 mei aanstaande verkoop dorpsvlag

  • woensdag, 09 mei 2018 13:49
  • Geschreven door 

Vorig jaar tijdens de jubileumeditie van de Zomerfeesten Hengevelde is de dorpsvlag geïntroduceerd. Vele Hengeveldenaren hebben deze vlag vorig jaar al aangeschaft, dit gaf het dorp echt kleur voorafgaand en tijdens de feesten. Om er voor te zorgen dat vanaf 1 juni héél Hengevelde de dorpsvlag uit kan hangen, zullen vrijwilligers van de Zomerfeesten komende vrijdag bij u in de bebouwde kom van Hengevelde de vlag aan de deur komen verkopen. De vlag kost € 10,-.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren