maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Programma Hengevelde 2018 compleet

  • donderdag, 10 mei 2018 10:05
  • Geschreven door 

Het programma voor Hengevelde 2018 is rond! Na het fantastische jubileum van afgelopen jaar is er dit jaar achter de schermen hard gewerkt aan een zeker net zo mooie 2018-editie. Naast het programma voor de beide zaterdagen van het 2e en 3e weekend van juni, kunnen we nu ook bekendmaken dat The Dirty Daddies Hengevelde 2018 gaan afsluiten op zondag 17 juni. Daarnaast zal Hoken met de Heinoos optreden na afloop van de autorodeo op zondag 10 juni en zal de Oostenrijkse sensatie Die Draufgänger op zondagmiddag 17 juni voor de nodige stimmung gaan zorgen. Uiteraard is dit nog lang niet alles; het complete programma inclusief speeltijden staat vanaf nu op www.hengevelde.nl 

Binnenkort zal de opbouw starten en slaat heel Hengevelde de handen weer ineen. Vanaf het bedrijvenuurtje tot en met de laatste zondag is er ook dit jaar voor ieder wat wils, en uiteraard wordt er weer groots uitgepakt. Na het geweldige feest van vorig jaar willen we het feest dit jaar weer een wat intiemere sfeer meegeven. Natuurlijk zijn er grote namen als Chef’Special en Andre Hazes, maar ie mut ok gewoon kunn͛n dramm͛n an ’t schap. Naast de muziek is er op de afsluitende zondag dit jaar weer zondagmarkt en natuurlijk volop straattheater. De Goorsestraat is weer ouderwets afgesloten, en dit jaar betaal je op zondag GEEN entree!

Laatst aangepast op donderdag, 10 mei 2018 10:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren