Uitnodiging Kindershow en familiematinee Zomerfeesten Hengevelde

Dit jaar verzorgen de kinderen van de Petrusschool op zaterdagmiddag 16 juni tijdens de Zomerfeesten Hengevelde een spectaculaire dansshow. Onder begeleiding van Suzan van Beijmerwerdt van Inmotion Dansschool bereiden zij deze voor. Iedereen is van harte uitgenodigd om hier te komen kijken en luisteren! Zaterdag 16 juni om 13:50 uur vertrekken de kinderen onder begeleiding van Amuzant vanaf de Petrusschool richting de tent. De voorstelling begint om 14:00 uur, het einde van de show is rond 15:00 uur.

Ouders let op:
Na de show ontvangen alle kinderen van 2 t/m 12 jaar uit Hengevelde drink-, eet- en kermis penningen! Kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar die niet naar de Petrusschool, Peuterspeelzaal of Bommel de Beer gaan (maar naar bijvoorbeeld een gastouder of het speciaal basisonderwijs gaan) kunnen ook penningen krijgen! Stuur een mailtje naar zf@hengevelde.nl en we zorgen ervoor dat voor jullie kinderen penningen klaarliggen op de middag.

Stuur a.u.b. de volgende gegevens mee:
- Voor-achternaam
- Geboortedatum
- Adres en telefoonnummer
- Wat uw kind bezoekt (school/gastouder etc.)

De penningen kunnen vervolgens na de kindershow opgehaald worden bij de buitenbar, bij Kristel Konst.

Gevarieerd programma tijdens familiematinee

Na de kindermiddag is er natuurlijk ook nog aan de ‘ouderen’ onder ons gedacht. Voor het eerst hebben we dit jaar de Gelselaarse Edelweiss Kapelle weten te strikken. Garantiert Stimmung in die Tente! Dan is er ook nog een illusionist die een nietsvermoedende Hengeveldenaar doormiddag gaat zagen, ‘good old’ Paul wegdam neemt half Hengevelde op de hak en Frank en Mirella sluiten de middag waardig af. Wat kan er nog misgaan?! Tot 16 juni in de tent!