donderdag 21 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het dak eraf bij Grootste Kantinefeest van Nederland

  • zondag, 10 juni 2018 10:38
  • Geschreven door 

Vanaf seconde nummer 1 was het raak gisterenavond in de tent: Voetbalteams dansend op de tafels en mee lallend op de meezingers die vanuit de speakers de tent in knalden. (KLIK HIER VOOR FOTO'S) “Als je vooraan stond bij Dré Hazes werd je bijna platgedrukt, wat een feest” aldus een bezoeker. Voorzitter Kasper put: De 2e editie is met 3.500 (vorig jaar 2.300) bezoekers een waar succes. Het is super verlopen, zonder noemenswaardige incidenten. De sfeer in de tent was uitmuntend, beter kan niet! Andre Hazes was de absolute topper, die zong het dak van de tent. Alle teams deden goed hun best en waren heel tevreden. De succesformule heeft zich wederom bewezen. De presentatie lag in handen van oud FC Twente spelers Jeroen Heubach en Sjaak Polak, ze deden het super. Nog steeds goed op elkaar ingespeeld!”

kantinefeest 1

Keep them rolling Koos Alberts

Onder de bezoekers met een teamticket werd tijdens Het Grootste Kantinefeest van Nederland, in samenwerking met Sporteventz een geheel verzorgde reis naar de Mallorca Cup of de Costa Brava Cup verloot. Vorig jaar was het Zitmaaier Team Ambt-Delden de grote winnaar van de Mallorca trip tijdens de kantinefeest loterij, dit jaar ging deze superprijs naar? Robin Raanhuis:"Dat is nog niet helemaal duidelijk. Er zijn waarschijnlijk 2 teams met een naam die erg op elkaar lijkt. De winnaars die op het podium stonden waren in ieder geval erg enthousiast!”

Wat winnen zij nu precies?
• Vlucht naar één van de toernooien van Sporteventz in 2019
• 4 dagen verblijf in accommodatie Sporteventz
• Passe Partout voor alle feesten van Sporteventz in de avond
• Deelname aan het toernooi, het vervoer van en naar het toernooi én de Grootste derde helft van Europa. Wil je niet mee doen? Dan kun je ook kiezen voor de All-Inclusive Recovery Cruise!

Laatst aangepast op zondag, 10 juni 2018 10:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren