Het dak eraf bij Grootste Kantinefeest van Nederland

Vanaf seconde nummer 1 was het raak gisterenavond in de tent: Voetbalteams dansend op de tafels en mee lallend op de meezingers die vanuit de speakers de tent in knalden. (KLIK HIER VOOR FOTO'S) “Als je vooraan stond bij Dré Hazes werd je bijna platgedrukt, wat een feest” aldus een bezoeker. Voorzitter Kasper put: De 2e editie is met 3.500 (vorig jaar 2.300) bezoekers een waar succes. Het is super verlopen, zonder noemenswaardige incidenten. De sfeer in de tent was uitmuntend, beter kan niet! Andre Hazes was de absolute topper, die zong het dak van de tent. Alle teams deden goed hun best en waren heel tevreden. De succesformule heeft zich wederom bewezen. De presentatie lag in handen van oud FC Twente spelers Jeroen Heubach en Sjaak Polak, ze deden het super. Nog steeds goed op elkaar ingespeeld!”

Keep them rolling Koos Alberts

Onder de bezoekers met een teamticket werd tijdens Het Grootste Kantinefeest van Nederland, in samenwerking met Sporteventz een geheel verzorgde reis naar de Mallorca Cup of de Costa Brava Cup verloot. Vorig jaar was het Zitmaaier Team Ambt-Delden de grote winnaar van de Mallorca trip tijdens de kantinefeest loterij, dit jaar ging deze superprijs naar? Robin Raanhuis:"Dat is nog niet helemaal duidelijk. Er zijn waarschijnlijk 2 teams met een naam die erg op elkaar lijkt. De winnaars die op het podium stonden waren in ieder geval erg enthousiast!”

Wat winnen zij nu precies?
• Vlucht naar één van de toernooien van Sporteventz in 2019
• 4 dagen verblijf in accommodatie Sporteventz
• Passe Partout voor alle feesten van Sporteventz in de avond
• Deelname aan het toernooi, het vervoer van en naar het toernooi én de Grootste derde helft van Europa. Wil je niet mee doen? Dan kun je ook kiezen voor de All-Inclusive Recovery Cruise!