maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ronald Groothuis wint opnieuw afvalrace Hengeveldse Autorodeo

  • zondag, 10 juni 2018 19:24
  • Geschreven door 

Autorodeo Hengevelde, een concept dat elk jaar enorm veel deelnemers en toeschouwers blijft trekken. Vanaf 10 uur was het gassen aan de Kerkstraat, het publiek stroomde weer massaal toe. Net als voorgaande jaren was er ook dit jaar weer een afvalrace. Hier zorgde Ronald Groothuis net als in 2016 voor het enige Hengeveldse succes. Hij won de afvalrace met zijn grote zwarte Volvo. De regels zijn simpel. Degene die als laatste overblijft hoeft niet de winnaar te zijn, degene die het meeste spektakel en lef toont verdient meer punten dan degene die de meeste rondjes rijdt. Zo liet ook Ronald zijn ballen zien, want na meerdere mensen van de baan te hebben gedrukt, plofte hij vlak voor het einde van de wedstrijd zijn auto in een stilstaande deelnemer. Hiermee won Ronald opnieuw de afvalrace, waarmee hij groot applaus kreeg van de Hengeveldse aanwezigen. Ronald over zijn tactiek: "De tactiek was proberen heel te houden maar ondertussen zoveel mogelijk uit te schakelen. Met een gehavende auto proberen rond te rijden en elke bocht wel een goede tik uit te delen."
Ronald proficiat!

Laatst aangepast op zondag, 10 juni 2018 20:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren