W.V.V.’34 JO12-1 kampioen!

Vandaag stond de kampioenswedstrijd tussen W.V.V.’34 JO12-1 en Ruurlo JO12-1 op het programma. Het beloofde een spannende pot te worden tussen de nummers 1 en 2 van de competitie.

W.V.V.’34 JO12-1 kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een mooie kopbal van Tije, ruststand 1-0.

In de tweede helft werd nog 3 keer het net gevonden door W.V.V.’34 door goals van Nijs, Lars en Siem. Met een klinkende overwinning haalden onze jongens dus het kampioenschap binnen!

Onder luid gejuich van de vele supporters, compleet met spandoeken en groene en gele fakkels, vierde het team een feestje op het veld! En na de wedstrijd gingen ze eten bij Yess en daarna nog wat drinken bij Michel en Petra Hoesstee.

Diede, Kay, Menno, SIem, Lars, Jesper, Nijs, Gijs, Tije en Thomas en leiders: Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat namens W.V.V.’34!