W.V.V.’34 wacht pittige derby: “Strijdplan geheim houden“

W.V.V.’34 reist morgen af naar Beckum voor de wedstrijd tegen Tot Vriendschap Opgericht. De derby, traditioneel een lastige wedstrijd voor de Hengeveldenaren begint om 14.00 uur, TVO, rode lantaarndrager met drie punten uit 9 wedstrijden. Afgelopen zondag een 7-0 nederlaag tegen Avanti. Wegdamnieuws heeft de twee broers Remi (W.V.V.’34) en Martijn Leferink (TVO) bevraagd over de ‘noaberstrijd’. Wat voor wedstrijd verwacht jij zondag?

Remi Leferink: “De derby aanstaande zondag in Beckum inderdaad. TVO heeft het moeilijk deze competitie, maar tegen WVV weten ze altijd een goede pot op de mat te leggen. Wij zullen zelf geconcentreerd moeten spelen, waarschijnlijk oppassen voor counters, en zorgen dat we de punten meenemen uit Beckum”.

Nou? Hoe leeft de derby van zondag in Beckum en bij jullie in de groep?
Martijn Leferink: “Haha ja tuurlijk leeft dat! Het seizoen verloopt natuurlijk niet zoals we willen, dus hopelijk kunnen we tegen WVV het tij keren! Ondanks dat het seizoen nogal tegen zit hebben we er in ieder geval zin aan om weer tegen Hengevelde te voetballen! Altijd leuk zo’n derby”.

Nog met je broer over gehad deze week?
Martijn: “Nee nog niet eigenlijk! Allebei het strijdplan geheim houden hè haha!”

Wat maakt het dat het een stuk minder loopt bij jullie in vergelijking tot afgelopen seizoen?
“We zijn een aantal belangrijke spelers kwijtgeraakt voorafgaand aan het seizoen en tijdens dit seizoen. Daarnaast een flink aantal langdurige blessures. Dat alles zorgt dat je elke week weer elf andere namen op het veld moet zetten. Het is elke week afwachten welke elf er fit genoeg zijn om te spelen op zondag. En dus is het elke week improviseren met de opstelling!