W.V.V’34 ontvangt RSC uit Rossum: “Stugge ploeg”

W.V.V.’34 speelt morgen tegen middenmoter RSC uit Rossum. Het vorige duel eindigde in een 1-2 overwinning voor de groengele brigade. Helaas waren er destijds vanwege overheidsmaatregelen geen toeschouwers toegestaan, vandaar dat we destijds het verslag moesten maken op basis van info van derden.
Morgen is dit anders, het coronavirus is net als de sint al even het land uit en morgen volgt er dus wel weer een liveverslag.
W.V.V’34 zag deze week een einde komen aan een hele goede serie. De topper in 3A werd beslecht in het voordeel van de aanstaande kampioen, De Tukkers. Door de overwinning is het gat tussen de Albergenaren en nummer twee W.V.V.’34 opgelopen tot 8 punten, waardoor Roy Workel en zijn mannen de focus vol op plek twee kunnen richten. Dat ze ook tweede worden is nog allerminst zeker, want het gat met nummer vijf Avanti is slechts drie punten.

Met aanvoerder Gijs Pierik blikken we vooruit. Morgen weer opladen na de verloren topper. Is dat lastig, of heb je er vrede mee dat De Tukkers de betere is dit seizoen? Gijs: ”Over het hele seizoen gezien is De Tukkers de beste ploeg. Ze hebben vanaf het begin tot nu toe bovenaan gestaan. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat we het nog spannend konden maken, aangezien ze zo ver voor stonden. Wij moeten het seizoen nu gewoon mooi af sluiten. Er valt nog genoeg voor te spelen.”

Wat voor ploeg is RSC? ”RSC is een stugge ploeg. Uit hadden we op een slecht veld gewonnen, maar ze zijn na de winterstop duidelijk beter. Ze hebben niet voor niets punten gepakt tegen De Tukkers en Avanti. Als we gewoon ons normale spel spelen, dan moeten we er thuis wel gewoon van winnen.”

Hieronder de stand: