WHC neemt met overwinning afscheid van drie speelsters

Vanavond speelde WHC de laatste wedstrijd van dit seizoen. Een mooie avond waar met een 31-27 overwinning op RSC afscheid werd genomen van Amber ten Brummelhuis, Manon Borghuis en Roos Brummelhuis. WHc begon wat twijfelachtig maar hebben de eerste helft eigenlijk continu voor gestaan. Zeker door de goede aanmoediging van de welpen van de week Jinthe en Fay. Ruststand 17-16. Na rust ging het wat beter. Ze liepen een eind uit. RSC kwam heel even dichtbij maar echt in gevaar kwam de overwinning niet. Roos en Amber hebben de laatste wedstrijd gespeeld en stoppen met handbal. Manon gaat naar de recreanten na haar zwangerschapsverlof. Maria en Elly tekenen nog een jaartje bij en die zien we dus volgend jaar terug! Tot slot is de groep trainsters en begeleiding in het zonnetje gezet door het bestuur. Een groot applaus voor hun mega goede inzet! Hieronder enkele foto’s: