Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Vanavond om 20.00 uur speelt Cupido dames 1 met inachtneming van de corona regels haar eerste bekerwedstrijd tegen Volga Dames 1 in het verre Gaanderen. Dit zal de eerste krachtmeting zijn van de nieuwe selectie voordat vrijdagavond al de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen begint in de promotieklasse tegen Apollo om 21.00 uur in sporthal de Marke.
Een seizoen met ‘nieuwe’ gezichten: Lauren ten Heggeler en Anouk Vehof komen dit jaar de selectie versterken. De dames moeten het vanavond helaas nog zonder libero Mirthe Esscher doen, vanwege haar knie-blessure, Anouk Vehof zal haar vervangen. Na een lange, maar sterke voorbereiding zal het team morgen alles in de strijd gooien om te winnen van Volga en door te gaan naar de tweede ronde in de beker.

Maandagavond was dan toch de jaarvergadering van voetbalvereniging W.V.V.’34. In een ‘corona proof uitverkocht huis’ met WVV’ers, was om 20.30 uur de opening door voorzitter Maurice Workel :”Het voetbal heeft lang stil gestaan, maar de club niet! Het dilemma van de afgelopen weken was; Laten we de jaarvergadering doorgaan of niet? Bij Varenbrink of in onze kantine? Digitaal via de WVV site? We hebben hier voor gekozen, wetende dat we mensen hebben moeten teleurstellen. ‘Keump wa good’ ging deze keer niet voor iedereen op.
Deze avond werd zowel het verleden als de toekomstplannen doorgenomen. Er was veel nieuws te melden maar ook veel jubilea bij WVV, foto’s zie onder. Kort na de opening een minuut stilte voor onder andere Hennie Jannink en andere overleden (oud) WVV leden.
Hieronder puntsgewijs een aantal zaken die voorbijkwamen:

maandag, 21 september 2020 19:00

Jul et Mi viert 6-jarig bestaan; Ben je erbij?

“Op 1 oktober is het alweer 6️ jaar geleden dat ik gestart ben met Jul et Mi, waar de namen voor m’n zoon Julius en mijn dochter Mirthe staat. Met veel plezier en passie beleef ik gezellige en mooie dagen in de winkel, in Hengevelde! Daarom wil ik iets leuks organiseren om het zesjarige bestaan te vieren. Op zaterdag 3 oktober ga ik een leuke middag organiseren met twee sessies, om de nieuwste najaar collectie aan jullie te mogen laten zien.
De eerste sessie start om 15.00 uur tot 17.00 uur.
De tweede sessie is van 17.30 tot 19.30. 

Helaas door het Corona virus kan ik niet te veel mensen ontvangen, tijdens de eerste sessie is er plek voor tien personen en ook tijdens de tweede sessie! Bij veel belangstelling zal ik een extra dag inplannen.
Entree is gratis, koffie of kop thee met wat lekkers krijgen jullie van mij! Wil jij je opgeven? Stuur mij dan even een berichtje/belletje op 06-14746817.”

maandag, 21 september 2020 09:18

Vermist: Rode kater

In de omgeving van de Kerkstraat in Hengevelde is een rode kater vermist, zie foto's. . 

Wie heeft hem gezien? Graag contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer:


06-13928000

woensdag, 23 september 2020 05:25

Truckrun Hof van Twente gaat door Hengevelde

Ook dit jaar zal er een Truckrun door de Hof van Twente plaatsvinden. Het is de eerste Truckrun in 2020 die in Oost-Nederland doorgaat en de stoet vrachtwagens zal ook dit jaar weer door Hengevelde rijden. Deze derde editie wordt gehouden op zaterdag 3 oktober. Vanwege de Corona omstandigheden zal de Truckrun in een enigszins aangepaste vorm worden gehouden. De start en finish zijn verplaatst naar de parkeerplaats bij Dieka van de Kruusweg, zodat er meer ruimte is voor de aanwezigen. Ook is het eindfeest met livemuziek geschrapt, maar zal de inmiddels traditionele Truckershap voor de deelnemers zeker niet ontbreken! 
De vrachtwagens zullen rond 14.00 uur vertrekken voor een tocht door o.a. Delden, Bentelo, Diepenheim, Goor, Stokkum, Elsen, Deldenerbroek, Hengevelde en Markelo.

Pagina 1 van 1058