donderdag, 16 januari 2020 13:36

Nieuwjaarsbijeenkomst Senioren Hengevelde een gezellige start

Geschreven door

Afgelopen woensdagavond maakten de Senioren Hengevelde hun start met het nieuwe jaar 2020. Een avond waarop de voorzitter woorden uit de kersttoespraak van koning Willem-Alexander aanhaalde waarin gezegd werd dat het grootste geluk van mensen zit in het zich verbonden voelen met familie, vrienden en mensen in je omgeving. Luisteren naar elkaar en begrip tonen levert vooral een tevreden blij mens op. En dat was nou juist ook de inzet van de avond; elkaar ontmoeten, samen praten en natuurlijk ook genieten van de gezelligheid met elkaar. De Hengeveldse band Around69 zorgde daarbij voor de muzikale noot waarbij de bandleden een uitstekende keuze maakten uit hun repertoire door heel herkenbare muziek te brengen die iedereen boeide en soms uitnodigde tot dans, meeklappen en meezingen. Dat er geklonken moest worden op het nieuwe jaar was onvermijdelijk en werd met een paar keer “Ein prosit” zingend bekrachtigd. Verrassend was het bezoek van prins Edwin met adjudant en dames. Zij kwamen de senioren uitnodigen voor het feest der feesten op vrijdagmiddag 21 februari: carnaval. Al met al een avond waar ieder zich uitstekend vermaakte en een prima start van het nieuwe jaar voor de Senioren Hengevelde. Dank was er tot slot voor Norbert Kuipers, die deze avond hielp mogelijk maken.

Klik HIER voor een video, hieronder de foto's:

agns2

agn3

agn4

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.