vrijdag, 20 maart 2020 13:57

Wegdam Weekend Vrimibo opnieuw te beluisteren!

Geschreven door

Afgelopen maandagavond waren ze al even te beluisteren via de online radio. Vanmiddag zijn de heren vier uur lang terug met de Wegdam Weekend Vrimibo! 
Een lekkere afsluiting van deze bijzondere week en een goed begin van het weekend. Bart Eshuis, Jacco Kiezenbrink, Kasper Put en Frank de Wit sluiten van 16.00 uur tot 20.00 uur de week met u af. Ze draaien plaatjes op verzoek, spelen spelletjes, bellen met illustere Hengeveldenaren, delen prijzen uit en praten u bij over allerlei waargebeurde gebeurtenissen en steken u vanuit hartje Hengevelde een hart onder de riem. Kortom, een dolle boel!
De studio is te bereiken via telefoonnummer 06 83194160. Zegt het voort en luister mee via de onderstaande links of via de livestream op de Facebookpagina van Wegdam Weekend.

Kies de link die het beste bij jou past....
 
Laatst aangepast op vrijdag, 20 maart 2020 14:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.