dinsdag, 22 december 2020 22:02

Marion 12½ in dienst!

Geschreven door

Woensdag 23 december is het dan zover. Marion Temmink, geboren en getogen in Neede is dan maar liefst 12½ jaar werkzaam bij Kinderdagverblijf Bommel de Beer. Directrice Sandra Veehof:
“Dinsdag 22 December hebben we er samen met de collega's en de noodopvang kinderen alvast een feestje van gemaakt. Ze werd verwend met heel wat cadeaus, knutselwerkjes en bloemen. Ook ontving ze een leuke attentie vanuit de Oudercommissie, hetgeen enorm gewaardeerd werd! 

Marion: Op naar 25 jaar Bommel de Beer!”

Gefeliciteerd namens alle kinderen, collega's en Ouders.

Groetjes Sandra Veehof

 

Laatst aangepast op woensdag, 23 december 2020 07:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.