Retlow en negri’s grote carnavals show: De Online Carnavalsborrel Show!

Door de omstandigheden kunnen we tijdens Carnaval dit jaar helaas niet hossen in de kroegen. Maar! David Spekreijse en Justin Wolterinck (Retlow) komen met een te gekke, gave, gezellige en energieke interactieve carnavalsshow samen met jouw gezelschap, iedereen THUIS! “De Online Carnavalsborrel Show is de gezelligste interactieve show!” ………….Aldus het tweetal.  

Meekijken? Dat kan via Retlow.nl/stream

Ook in de zoom room en in beeld? Retlow.nl/Zoom

“Zaterdag gaan we carnaval naar de mensen thuisbrengen. Toch nog een beetje het Hengeveldse carnavalsgevoel in de woonkamer. Vanaf 21.00 uur zijn we live en we hebben heel wat in petto, de eindtijd in nog onbekend. Zo kan je via zoom de livestream joinen, verzoekjes doen die in het verzoekjesrad komen, en wie weet wordt jouw verzoekje gedraaid! Een muzikale omlijsting met de leukste carnavalskrakers!
En uiteraard kan je gezellig meechatten met de rest van de carnavalisten! Tot dan!

David! Mooi man!! Hoe ben je op het idee gekomen?
David Spekreijse: “Haha nou, Justin kwam met t idee en vroeg mij erbij, natuurlijk moet het mooiste feest toch wel een beetje doorgaan!”

De muziek wordt gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig carnavalsgevoel.