zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Paaseieren zoeken woensdag 16 april

  • woensdag, 09 april 2014 00:00
  • Geschreven door 

Hallo jongens en meisjes. Komen jullie op woensdag 16 april allemaal om 14.00 uur naar school?

Alle kinderen uit Hengevelde (Bommel de beer, peuterzaal en groep 1 t/m 3 bassischool) worden dit jaar weer uitgenodigd om met de paashaas en paaskip in het “ flips” bos naar paaseieren te gaan zoeken. Misschien vind je wel één van de verstopte gouden eieren! Ook ouders en/of opa ‘s en oma’s zijn harte welkom om jullie aan te moedigen. En neem een leuk versierd mandje mee voor de eieren.

Het is wel verstandig om bij regenachtig weer je laarzen aan te doen. Na afloop is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Kinderen tot en met groep 3 die buiten Hengevelde naar school gaan, kunnen een kleurplaat ophalen bij supermarkt de Spar in Hengevelde. De kleurplaten kunnen tot zaterdag 12 april ingeleverd worden bij Spar Hemel. De paashaas en paaskip zullen u en uw kinderen begroeten bij het eieren zoeken. De verantwoordelijkheid van de kinderen ligt deze middag bij eigen ouder(s)/begeleid(st)er.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren