zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Charel 50

  • dinsdag, 29 april 2014 00:00
  • Geschreven door 

Een veelbewogen leven in een notendop, zo wordt de willekeurige voorbijganger getrakteerd. Charel Aalderink ligt vaak in bad, uitermate tevree, als eigenaar van een waar buurt café. Vandaag is de heugelijke dag, maar op de laatste foto is te zien dat er al enige festiviteiten hebben plaats gevonden.

Namens WVV 8 proficiat

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren