vrijdag, 29 juli 2016 09:00

Buurman Ted ziet Abraham

Geschreven door

Buurman Ted Koopman is vandaag 50 jaar. Samen met Sandra en zijn twee dochters Emy en Tessa wonen zij aan de Beldsweg.

Namens de buren nogmaals van harte proficiat!

ted 1

 

ted 2

 

ted 3

 

ted 4

Laatst aangepast op vrijdag, 29 juli 2016 10:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

1 Reactie

  • Reactielink joseph verleyen maandag, 08 juli 2019 12:37 Geplaatst door joseph verleyen

    Ik heb een MG GT 1,8 MET overdrive gekocht op basis van de beschrijving.
    Vooral op:oliedruk is prima-motor-transmissie en remmen zijn in orde/De auto is zeker niet verknoeid./HET INTERIEUR IS NETJES ,met veel uitstralingleuke meters en leuke zitpositie.

    Niets van dit al is waar: de auto werd geleverd met platte batterij-binnen vuil en smering.Binnen vol met spinnekoppen-slechte stoelen die er nog krom en scheef in staan /De auto zou rijklaar zijn en zou zo door de keuring vliegen.Niets van dit al is waar en ik vind mij aardig bedrogen.Een miskoop met enorme kosten aan, aan alles wat in orde zou zijn.Ik raad aan bij deze mens niets te kopen als ge het niet echt gezien hebt en uitgeprobeerd.Die man heeft geen woord.Allemaal leugens.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.