Newsflash 4: Nog 4 dagen tot Kroamschudd’n – de veiling voor het goede doel wordt gigantisch

Nog maar 4 dagen en dan is Kroamschudd'n in Hengevelde. De veiling voor het goede doel is een jaarlijks terugkomend onderdeel van de kerstmarkt met levende kerststal. Ook dit jaar is veilingmeester Robert Ros wederom bij menig ondernemer langs de deur gegaan. Dit heeft er toe geleid dat we met gepaste trots en zeer veel dank aan de vele Hengeveldse ondernemers (ook aan Robert) onderstaande items kunnen veilen. Bedrijvig Hengevelde stond wederom massaal klaar om het initiatief van de ouderraad ism de werkgroep van Hans Mulders te ondersteunen. Zoals bij menigéén bekend gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel (stichting 4 Jason - Neede)

 Omdat de items die zondagavond vanaf ca 19.00 uur geveild worden geen "lullige" items zijn informeren we je nu alvast via deze site. Je kunt dan vooraf goed nadenken waarop je zou willen/kunnen bieden. Zie hieronder de eerste 4 veilingitems. Deze zijn aangeboden door ICS COMPUTERS, LESSCHER AUTOBEDRIJF, TER DOEST BEVEILIGING & DE ZOMERFEESTEN HENGEVELDE.

Morgen komen er nog meer items op deze website. Ook kun je de veilingitems terugvinden op de website van Kraomschudd'n in Hengevelde - http://www.kroamschuddeninhengevelde.nl