Belangrijke info: Vanmiddag 17.00 uur Kroamschudd’n in Hengevelde

Vanmiddag is het dan eindelijks zover. Vanaf 17.00 uur staat Hengevelde in het teken van "Kroamschudd'n in Hengevelde". Meer info m.b.t. het zeer uitgebreide programma kunt u vinden op http://www.kroamschuddeninhengevelde.nl. Om 15.30 uur verzorgt muziekvereniging Amuzant een geweldig kerstconcert in de kerk. Na afloop het programma beginnen van de levende kerststal met kerstmarkt. De ingang van Kroamschudd'n in Hengevelde is bij de ingang van de kerk op het marktplein tegenover de COOP
Onderaan dit artikel hebben we nog éénmaal alle veilingitems geplaatst waarop u vanmiddag kunt/mag bieden. Hieronder een opsomming van enkele belangrijke organisatorische informatie. 

  • Voor de kinderen is de historische wandelroute omgetoverd tot een leuke speurtocht met na afloop enkele spelletjes. De deelname aan de speurtocht kost €1,-. Maar daarvoor krijgen de kids een leuke kerstmuts en kunnen ze een leuke prijs winnen. Ook is er gratis drinken en lekkernij aanwezig. Print bovenstaande bon uit en neem deze mee. Dit is het deelname bewijs van de speurtocht.
  • De EK finale van onze handbaldames is te volgen op 2 grote tv-schermen.
  • Wij adviseren u altijd de prachtige historische wandelroute te lopen.
  • De kerstmarkt met eten, drinken, gezeliige kraampjes en veel muziek is bij de HET-TENT.
  • De entree voor dit evenement is gratis. We hebben echter wederom 2 oud-voorzitters van de lokale zomerfeesten gevraagd om aan alle aanwezigen te vragen om een royale vrije gift voor het goede doel en als tegemoetkoming voor de gemaakte kosten. WEES GUL AUB.
  • De huidige voorzitter van de ZF zal de veiling en afterparty voorzien van gezellige muziek!
  • Zorg dat je er bij bent. Een mooi'n oamd voor de gehele familie!

Hieronder een eerste overzicht van items die we mogen veilen zondag 18 december. De items zijn allen kostenloos beschikbaar gesteld. Hiervoor onze dank!

ics