4e editie Kroamschudd’n zeer geslaagd met dank aan vele vrijwilligers & sponsoren

Zondag stond "het centrum" van Hengevelde op z'n kop. Duizenden bezoekers waren aanwezig bij de zeer geslaagde 4e editie van Kroamschudd'n in Hengevelde. De weergoden waren ons zeer gunstig gezind. Penningmeester Ellen Gering is dan ook zeer tevreden. We hebben gezamelijk een mooi resultaat bereikt. Een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting 4 Jason (exacte bedrag komen we later op terug). De rest is voor de kinderen van de Petrusschool. Enig minpunt was het verlies van de handbaldames in de EK-finale. Deze finale was overigens te zien op 2 TV-schermen dankzij de medewerking van een zeer lieve buurvrouw!  

Zowel zaterdag, zondag als maandag hebben we kunnen rekenen op de hulp van vele vrijwilligers. De organisatie van de levende kerststal en gezellige kerstmarkt is veel werk. Zonder de hulp van deze vele vrijwilligers, het kerkbestuur en sponsoren was het evenement nooit geworden wat het nu is. De vernieuwde historische wandelroute en de verhuizing naar het plein bij de HET-tent is door de vele bezoekers enthousiast ontvangen. Vernieuwen is zeer belangrijk aldus de organsiatie. "We zijn nu al weer bezig met ideeen voor volgend jaar", grapt Hans Mulder. 

Ook de veiling was zeer geslaagd. in totaal werden er 9 items geveild. De items zijn beschikbaar gesteld door diverse Hengeveldse ondernemers en de jongens van Keet Cactus. Nogmaals dank aan één ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze 4 editie. GROTE KLASSE

Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een geweldig 2017

De ouderraad van de Petrusschool