donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Raymond 50 jaar

  • dinsdag, 16 mei 2017 22:51
  • Geschreven door 

Hoewel hij normaal dergelijke berichten plaatst, is hij vandaag zelf aan de beurt. Raymond Wegdam, redacteur van Wegdamnieuws, bereikt morgen de respectabele leeftijd van 50 jaar. Dit ging vanavond niet onopgemerkt voorbij. Zijn hele voortuin werd door vrienden, familie, zijn gezin, buurt en collega volgezet met borden, spandoeken en Abraham's. Zelfs de brievenbus van de buurman moest worden verplaatst om het geheel kwijt te kunnen. Of de buurman hiermee wel akkoord gaat is bij de redactie niet bekend. Raymond, ook namens je collega-redacteur van harte proficiat!

raymond4

raymond2raymond6

raymond8


raymond7raymond3raymond1

raymondbuurman
Zelfs de brievenbus van de buurman werd verplaatst. Of de buurman hier wel akkoord mee gaat is niet duidelijk

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren