zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eet- & Biercafé Assink haalt monsterbedrag binnen voor ‘Hartgerink fietst tegen kanker’!

  • vrijdag, 19 mei 2017 20:04
  • Geschreven door 

Gisterenavond was het zo ver, het lang verwachtte Diner ‘d Huzes bij Eet- & Biercafé Assink in Hengevelde. Rond 19.00 stroomde het café vol en schoven ruim 70 mensen aan voor een 3-gangen diner bereidt met ingrediënten van Hartgerink Varkens BV en Melkgeitenbedrijf Veelers uit Hengevelde. Chefkok Pim had een verassend menu samengesteld welke er bij alle gasten goed in ging. Het café genoot zichtbaar en het personeel van Assink zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Kortom, een prachtige afsluiting van de inzamelingsactie van de familie Hartgerink voor kankeronderzoek. Wilfried Hartgerink: ‘Geweldig initiatief van André, Arjan en Pim! Toen Assink eerder dit jaar met het voorstel kwam om op een culinaire manier wat voor onze actie te doen, zagen wij het eigenlijk al meteen zitten. Graag wil ik het hele team van Assink bedanken voor hun belangeloze inzet deze avond! Top!’

Uiteindelijk werd er ruim €2400 opgehaald en daarmee kroont Eet- & Biercafé Assink zich tot grootste sponsor. Inmiddels heeft Hartgerink Fietst Tegen Kanker met de hulp van heel Hengevelde en omstreken al zo’n €20.000 opgehaald.

hhh1

hhh2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

acrobat pro dc student for apple mac software similar dc student for apple mac software similar
hop over to here