maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vele gevonden spullen Zwarte Cross verzameld

 • donderdag, 20 juli 2017 12:51
 • Geschreven door 

Afgelopen weekend zijn veel mensen dure spullen verloren op de Zwarte Cross. Gemeente Oost Gelre heeft weer tientallen mobieltjes, passen en brillen binnengekregen die gevonden zijn op de Zwarte Cross. Dit jaar kunnen rijbewijzen en identiteitsbewijzen echter niet meer opgehaald worden op het gemeentehuis in Lichtenvoorde. Vanwege mogelijke identiteitsfraude schrijft de wet ons voor dat we die niet meer terug mogen geven, aldus Chris Frencken van gemeente Oost Gelre. Identiteitskaarten worden vernietigd en rijbewijzen sturen wij terug naar het RDW. Oost Gelre heeft alle verloren spullen van de Feestfabriek ontvangen. Wij registreren alles en maken een lijst, die delen we ook online, aldus Frencken. We verbazen ons elk jaar weer wat er binnenkomt. De hoeveelheid spullen is vergelijkbaar met het aantal gevonden spullen van vorig jaar. Tientallen sleutels en pasjes, twintig telefoons en twintig portemonnees. De spullen worden drie maanden bewaard bij gemeente Oost Gelre. Op het gemeentehuis kunnen de spullen worden opgehaald. Daarna gaan we kijken of we er goede doelen blij mee kunnen maken, lukt het niet dan gaan we het vernietigen.
(bron: REGIO8)

Laatst aangepast op dinsdag, 08 augustus 2017 23:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

 • Reactielink Hoofdredactie REGIO8 zondag, 23 juli 2017 10:49 Geplaatst door Hoofdredactie REGIO8

  Beste redactie,

  Het overnemen van foto's en artikelen van REGIO8 vinden wij geen probleem, maar daar verwachten wij wel de gebruikelijke bronvermelding voor terug.

  We vragen jullie de bron toe te voegen of een link naar het bronartikel te plaatsen: http://bit.ly/2tG9tzq

  Alvast bedankt!

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

up btc online application form 201617 recommended reading cloud mining dummies autocustom.com.br check out the post right here