Met de vlag op vakantie deel 7: Gemêleerd gezelschap in Brabant

Schoonzoon David Spekreijse was op bezoek bij de familie Hendriks, die samen met mede-Wegdammers van de familie Eijsink (Bekkedam) en de familie Langedijk uit Alkmaar op vakantie zijn. Het gevarieerde gezelschap is dit jaar neergestreken in het Brabantse Eersel waar aan het water genoten wordt van de bouwvak.

Het moet een traditie gaan worden in Hengevelde, elk jaar voorafgaand aan de Zomerfeesten de Hengeveldse dorpsvlag aan de Hengeveldse huizen. Veel mensen gaven al gehoor aan dit nieuwe initiatief en aan diverse gevels prijkte de vlag al tijdens de Hengeveldse feesten. Wegdamnieuws roept nu Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloont worden met een leuke attentie. Maar ook een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Ps. 
Voor de mensen die nog geen vlag hebben, maar er wel één mee willen nemen op vakantie kunnen de vlag kopen bij de Bazar van Jon en de vlaggenstok kun je aanschaffen bij Rotink Ijzerwaren. 
Namens de gehele redactie van Wegdamnieuws een hele fijne vakantie!