dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 8: Hengeveldenaren treffen elkaar in Zuid-Frankrijk

  • maandag, 07 augustus 2017 11:32
  • Geschreven door 

Op de camping in Castellane/Zuid Frankrijk kwamen de Hengeveldse families Wegereef en Workel/Escher de Spijkermans tegen, ook woonachtig in Hengevelde! Wat een toeval zo ver van huis. Tijd voor een leuke actiefoto dus. Eentje op de fiets en eentje op het meer Lac de Castillon. Inge Workel: "Wij zijn afgelopen vrijdag weer vertrokken richting huis. Waar we waren was het een erg mooie omgeving, veel gezwommen en veel lekkere wijn gedronken. De kinderen en Arjan hebben nog een drijftocht over de rivier gemaakt. In het eerste deel laat je je afdrijven op de rivier met af en toe een leuk sprongetje van 5 meter tussendoor. Jammer dat het zo snel voorbij ging! Vandaag weer een normale werkdag voor sommigen van ons!". Hieronder nog een foto:

joepie1

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=bitcoin-mining-software-gpu