dinsdag 21 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oogstdankviering in Hengevelde

  • woensdag, 04 oktober 2017 16:38
  • Geschreven door 

Op zaterdag 7 oktober, om 18.30 uur, wordt in de Petrus- en Paulus kerk in Hengevelde, een Oogstdankviering gehouden. Dit keer met medewerking van de Communiecantjes van het afgelopen jaar. De kerk wordt binnen en buiten versierd met groenten, fruit, bloemen, graan enzovoort. Een ware lust voor het oog. De producten worden door de parochianen beschikbaar gesteld en door de Werkgroep Kerkversiering tot een mooie creatie gevormd. Zaterdagmorgen 7 oktober om 9.00 uur kunnen mensen hun bijdrage afgeven, in de kerk. Houdbare producten zijn ook van harte welkom; deze worden vóór de viering ingezameld. Kinderen worden tijdens de viering uitgenodigd om hun gift naar voren te brengen. De groenten en het fruit worden, evenals andere jaren, geschonken aan leefgemeenschap “De Wonne” in Enschede. De houdbare producten gaan naar de Voedselbank. Na afloop is er koffie en limonade achter in de kerk en kan de kerkversiering worden bewonderd.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren