dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Strijd om de Gerard de Witte Bokaal 2017

  • zaterdag, 07 oktober 2017 17:34
  • Geschreven door 

Elk jaar wordt op de 1e vrijdag in oktober gestreden om de Gerard de Witte Bokaal. Een golfwedstrijd waaraan door inwoners van Hengevelde en geboren Hengeveldenaren die elders wonen en die beschikken over een golfvaardgheidsbewijs, kan worden deelgenomen. De organisatie had dit jaar gekozen voor de prachtige en uitdagende golfbaan “de Koepel “in Wierden. Ondanks af en toe een flinke regenbui hebben de deelnemers het toch aardig droog kunnen houden en kunnen genieten van de prachtige natuur en het mooie spel. In een gezellige en informele sfeer werd er een wedstrijd over 18 holes gespeeld door de 16 speelsters en spelers. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Jacques Koedijk, die daarmee de wisseltrofee voor een jaar in zijn bezit krijgt.

Na afloop werden door Marry de Witte, onder het genot van een hapje en een drankje, de prijzen uitgereikt.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren