zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Minuut stilte en rouwbanden bij WVV´34 dit weekend

  • woensdag, 15 november 2017 22:50
  • Geschreven door 

In verband met het overlijden van Engelien Workel zal, voorafgaand aan de wedstrijden die de teams van WVV’34 komend weekend volgens het wedstrijdprogramma spelen, een minuut stilte in acht worden genomen. Dit geldt voor de teams vanaf JO13 (D-jeugd) en hoger. Daarnaast spelen WVV 1 en WVV 2 de wedstrijd met rouwbanden, als zichtbaar teken van medeleven. Alle trainingen gaan deze week door. Donderdagavond na de training is de kantine van WVV’34 tot 23.00 uur geopend voor degene die behoefte heeft elkaar te spreken. A.s. maandag 20 november zal de avondwake zijn. Uit respect voor Engelien en om alle trainers en vrijwilligers in de gelegenheid te stellen de avondwake bij te wonen, komen alle trainingen van maandagavond te vervallen.

(bron: www.wvv34.nl)

Laatst aangepast op donderdag, 16 november 2017 00:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren