maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Buitenlands Wegdamnieuws met Stef Wolters

  • dinsdag, 19 december 2017 05:52
  • Geschreven door 
Trip langs de Via Verde in Benicassim Trip langs de Via Verde in Benicassim

Wegdamnieuws is bezig met een serie over Hengeveldse jongeren, die voor langere tijd in het buitenland verkeren. Vandaag Stef Wolters:
Voor mijn stage ben ik naar Spanje gegaan, om specifiek te zijn Castellón de la Plana. Castellón de la Plana is een stad in de buurt van Valencia met eigenlijk alles wat je nodig hebt, wekelijkse evenement, food festivals en genoeg interessante locaties in de buurt om te bezoeken. Ook de kamer die ik had gevonden zat op een leuke plek, bijna direct naast het station, supermarkten op de hoek en natuurlijk ook het café op kruipafstand. Dus gezien de locatie had ik al een goed begin voor mijn stage periode hier in het warme Spanje. Ik loop stage bij Clausell Studio, een kleine ontwerpstudio in Almassora.

De studio ligt op ongeveer 9 kilometers van mijn huis en gezien het heerlijk weer is hier in Spanje (zelfs nu de winter periode is begonnen) ga ik elke dag op de fiets naar stage toe. Het verkeer hier is nogal gevaarlijk en ondanks dat er meer glas op de weg ligt als in de plaatselijke glasbak is het toch een makkelijke manier om overal te komen hier.

stef 2
Clausell studio

Op stage ben ik met veel verschillende dingen bezig en ik krijg ook lekker de vrijheid om projecten in mijn eentje te mogen aanpakken. Zo ben ik veel bezig met het ontwikkelen van een aantal producten en doe ik veel onderzoek naar het oplossen van verschillende problemen.. Tussen al deze projecten door zijn ik en mijn werkgever aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een product catalogus waarbij wij de foto’s van de nieuwe product lijn mochten maken. Hiervoor moesten we een aantal voorbeeld omgevingen maken en vaak naar afgelegen locaties in de bergen reizen om bepaalde foto’s te maken.
stef3Een van de vele foto's voor de catalogus van Sanycess


 Naast stage lopen is er ook genoeg tijd voor andere dingen. Zo heb ik een aantal bezoekjes gehad van mijn vriendin, wat studiegenoten en ook mijn familie die voor een weekendje langs kwamen. Dit was een goeie reden om alle toeristische plekken in Valencia goed uit te pluizen en ook op een Spaans te genieten van een goed biertje tijdens de siësta.

stef4
De familie die me kwam opzoeken in Valencia

stef5
Parc Gulliver

stef6
Ciutat de les Arts i les Ciències

De fiets is mijn grote vriend geweest hier gezien er ontzettend veel te beleven valt rondom Castellón de la Plana. De stad ligt op een klein kwartiertje fietsen van de kust, dus tripjes langs de boulevard en lekker bakken op het strand was dus een snelle keuze. En voor de momenten dat ik wat fanatieker wou gaan fietsen waren er ontzettend veel mooie natuurgebieden, meren en bergen om te ontdekken en met dit soort tripjes heb ik dan ook veel van mijn weekenden gevuld.

stef7
Embassament del Sitjar 1

stef8
Dessierto de las Palmas

Voor mijn stage afgelopen is ga ik eerst nog even genieten van de feestdagen terug in de lage landen, vrijdag haalt mijn vader me op vanaf vliegveld Eindhoven. Na twee weken Nederland ga ik terug naar Spasnje en ga ik proberen om nog zo veel mogelijk interessante dingen te beleven en ontdekken in de laatste paar weken van mijn stage. 

Maar tot die tijd, Salút en tot snel!

stef9
Centrum van Valencia

stef10
Stierenrennen in Almassora

stef11
Embassament del Sitjar 2

Laatst aangepast op dinsdag, 19 december 2017 14:05
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren