dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kinder Kerstviering in Hengevelde gezellig samenzijn

  • maandag, 25 december 2017 10:42
  • Geschreven door 

Gisterenavond, op Kerstavond begon om 17.30 uur de Kinder Kerstviering in de Hengeveldse kerken. Ouders, opa’s en oma’s en dorpsgenoten kwamen met de kinderen tezamen kerst te vieren. Een sfeervolle viering waarin het kerstverhaal verteld en uitgebeeld werd. Zeven sterren lieten helder hun licht schijnen en natuurlijk speelden Jozef en Maria een belangrijke rol. Vele traditionele kerstliedjes werden gezongen, ondersteund door een koor bestaande uit Debby Kiezenbrink, Anouk Tuinte en Jolande Sak en kinderen van de basisschool. Dit alles onder muzikale begeleiding van Thijs Rupert. Als verassende afsluiter bezocht zelfs de kerstman de Petrus- en Pauluskerk. Hij richtte nog een woordje tot de Hengeveldenaren en deelde een heerlijk kerstkransje uit (gesponsord door de COOP). Ieder die heeft meegewerkt aan deze viering, hartelijk bedankt, een sfeervol begin van kerstmis. Hieronder enkele foto´s:

regel1


regel2

regel4

Laatst aangepast op maandag, 25 december 2017 10:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

autocustom.com.br best cryptocurrency to invest 2018 forbes top article