zondag 27 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Diverse leuke activiteiten bij de Reggehof

  • donderdag, 28 december 2017 12:47
  • Geschreven door 

De Reggehof heeft weer diverse uitjes en activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bekijk hieronder het nieuws dat ze vandaag naar buiten hebben gebracht. Veel plezier!

Op dinsdag 9 januari draait Filmhuis Alleman in De Reggehof de film; “Lion.” Drama uit 2016 van Gart Davis.

Met Sunny Pawar, Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara, David Wenham e.a., Aus/GB/VS, 120 min., Engels en Hindi gesproken

Het is de verfilming van de bestseller ‘Mijn lange weg naar huis’, gebaseerd op een waargebeurd verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley.

Aanvang: 20.00 uurtoegang: € 6,00 inclusief een hapje en een drankje

De vijfjarige Saroo valt op een nacht, wachtend op zijn grote broer, onbedoeld in slaap in een trein die hem uiteindelijk duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.

Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden. De film is een intiem en vakkundig geschoten verhaal, dat een genuanceerd beeld schetst van het leven van een adoptiekind vanuit alle verschillende perspectieven en tegelijkertijd een positieve boodschap meedraagt over technologie als een verrijking van ons leven. Bovenal schittert hier de fantastische cast, die het geheel invoelbaar weet te maken.
“Na een ontroerende ontknoping maken zij het de kijker wel erg moeilijk om de zaal nog te kunnen verlaten zonder een traantje weg te pinken.” (Filmtotaal ★★★★)


pink

Op dinsdag 16 januari is de film “I Am Not Your Negro” te zien bij Filmhuis Alleman.
10 jaar Pink Floyd Project
Titel voorstelling: Acoustic Echoes

Genre: Muziek

Vrijdag 12 januari 2018 Aanvang: 20.00 uur Entree: € 20,00 sta-plaatsen/
€ 25,00 zitplaatsen.

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore. Met de zang van o.a. Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een (lokaal) kinderkoor, anekdotes én bijzondere verhalen, wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd.
De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes komen in chronologische volgorde voorbij.
Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen.


hofr4

Kinderkoor voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Houd je van zingen?

Lijkt het je leuk om op te treden?
Dan is kinderkoor De Hofkids echt iets voor jou!
Vanaf januari 2018 gaan er twee nieuwe kinderkoren van start: één in Delden en één in Goor!

We repeteren iedere donderdag in De Reggehof en treden ook een paar keer per jaar op voor publiek. Tijdens de repetities leer je niet alleen veel over je eigen stem, maar ook hoe je als groep een mooi optreden neerzet. Daarnaast is er veel ruimte voor creativiteit - we gaan namelijk gezamenlijk aan de slag met bekende liedjes en bedenken daar zelf een heuse show bij!

De koren worden gedirigeerd door Sara Weeda. Zij zingt in het Ierse koor Anúna, een koor dat bekend staat om zijn bijzondere shows en de hechte samenzang, en ze zal vanuit die ervaring op speelse wijze aan de slag gaan met de kinderkoren.
Lijkt het je helemaal leuk en wil je meedoen? Meld je dan aan.
Je mag ook altijd eerst een keertje gratis komen kijken.

INFO
Docent: Sara Weeda
Waar en wanneer:basisschool De Toonladder, Delden
Iedere donderdag van 14.30-15.15 uur
De Reggehof, lokaal 1.06, Goor
Iedere donderdag van 16.30-17.15 uur

KOSTEN

Kosten tot aan de zomervakantie € 50. Leerlingen van de muziekschool € 25.
Kosten m.i.v. schooljaar 2018-2019: € 99 per jaar, leerlingen van de muziekschool krijgen 50% korting.
Aanmelden kan via www.muziekschoolhofvantwente.nl, [email protected] of tijdens de repetitie van het koor

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Een tienerkamer is net zoiets als de Action
Je gaat er naar binnen om rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, kleding, bestek, borden, een zak chips en allerlei andere troep...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren