woensdag 23 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hans ontvangt zorg van de zaak

  • zaterdag, 30 december 2017 13:16
  • Geschreven door 

Hans Roorda heeft na de kerstborrel van bouwbedrijf Tuinte een steekje laten vallen laten we maar zeggen, de trap bleek een treetje te hoog.

Het ingelijste shirt aan de muur is bij deze dan ook zeer van toepassing. Hans ontving deze ochtend zorg van de zaak in de vorm van kant en klaar maaltijden, collega’s: HULDE!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren