Schlagerfreunde op “Ziekenbezoek” bij Prins Roy

Na een geslaagd prinsenbal op zaterdagavond leek het de De Schlagerfreunde van Prins Roy verstandig hem op vanochtend te bezoeken om hem te verblijden met de broodnodige vitaminen. In het verleden is het (te) vaak voorgekomen dat Prins Roy na een gezellige zaterdagavond the-day-after ziek thuis zat. Zo was dit twee weken geleden dan ook nog weer het geval tijdens een trainingsweekend met een aantal Schlagerfreunde in Willingen. Ondanks dat prins Roy die vrijdag met zijn prinses Gerlinde op tijd onder de wol lag, had hij zaterdagochtend dusdanige startproblemen, dat een deel van zijn Schlagerfreunde het fruhshoppen zonder hem moesten beginnen. Ondanks een trage start op die bewuste zaterdagochtend kwam hij in de loop van de dag toch goed in zijn ritme en was hij tijdens het verdere verloop van de dag Prinswaardig.

Lerende van de vrijdagavond koos hij de zaterdagnacht er voor om zijn twee schlagerfreunde alleen op het bal achter te laten in de hoop dat hij zondagochtend wel fit zou zijn. Dit was een verstandige keuze van de prins omdat hij ’s ochtends fit, fris en fruitig aan het ontbijt zat.

Het was de Schlagerfreunde gisterenavond niet bekend in welke staat prins Roy de residentie had verlaten en hoeveel tijd Adjudant Erwin nodig had om afscheid te nemen van de prins.
Het leek de Freunde dan ook verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en de prins zondagochtend van extra vitaminen te voorzien.

Tijdens het bezoek bleek al gauw dat het trainingsweekend toch nog zijn vruchten had afgeworpen. Prins Roy en ook prinses Gerlinde zijn de dag fit begonnen en keken al uit naar de aan aankomende dagen.

Men kon dus ook niet echt spreken van een ziekenbezoek maar van een gezellige evaluatie van het geslaagde prinsenbal.

Hossa Hossa Hossa

Die Schlagerfreunde