maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Muziekles in Kulturhus de Marke, iets voor jou?

  • zondag, 11 februari 2018 20:18
  • Geschreven door 

Wist je dat er binnen Kulturhus de Marke ook muziekles wordt gegeven? Elke 2e dinsdag van de maand geven Lennard Kiezenbrink, Mart Ziethof, Renate Slijkhuis en Frank Slijkhuis muziekles aan een groep kinderen, die samen een bandje vormen. Sommigen van hen hebben al muziekles gehad bij bijvoorbeeld Amuzand of de muziekschool, maar er zitten ook kinderen bij die niet eerder muziekles hebben gehad. Lijkt je dit leuk? Loop op dinsdag 13 februari vanaf 19.30 binnen in het muzieklokaal van Kulturhus de Marke om een kijkje te nemen. Wil je meer informatie? Bel met Lennard Kiezenbrink (06-29236054) of Renate Slijkhuis (0657318446)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren