maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Veel nieuws bij `Jaarvergadering Zonnebloem´

  • vrijdag, 23 februari 2018 19:59
  • Geschreven door 

Tijdens de jaarvergadering op 6 februari werden drie vrijwilligers gehuldigd omdat ze 10 jaar Zonnebloemvrijwilliger zijn. Marrie Blanken is in 2008 gestart als vrijwilliger bij de afd. Twekkelerveld in Enschede, hier werd ze in 2010 voorzitter van deze afdeling en hield ze zich bezig met de organisatie van de regionale ontspanningsmiddag in de regio Enschede. Nadat ze in Hengevelde kwam wonen heeft ze in 2014 de overstap gemaakt naar de Hengeveldse Zonnebloemafdeling. In Hengevelde bezoekt ze geregeld zieken en andere Zonnebloemdeelnemers en is ze actief in de organisatie van verschillende activiteiten zoals de regionale dagboottocht. José is sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds 2010 is ze voorzitter van de plaatselijke afdeling. Naast haar werk in de zorg vind ze ook nog tijd om voor de zorg mee te gaan naar plaatselijke en regionale activiteiten. Ria Doeschot is ook sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds het plotselinge overlijden van Maria Roorda in 2009 secretaris van de plaatselijke afdeling. Sinds 2012 heeft ze zitting in het regiobestuur waarvan ze sinds 2014 ook secretaris is. De dames werden onderscheiden met de zilveren zonnebloemspeld en een oorkonde en namens de afdeling werd hen een boeket bloemen aangeboden.

Tijdens de jaarvergadering op 6 februari werden drie vrijwilligers gehuldigd omdat ze  10 jaar Zonnebloemvrijwilliger zijn. Marrie Blanken is in 2008 gestart als vrijwilliger bij de

afd. Twekkelerveld in Enschede, hier werd ze in 2010 voorzitter van deze afdeling en hield ze zich bezig met de organisatie van de regionale ontspanningsmiddag in de regio Enschede. Nadat ze in Hengevelde kwam wonen heeft ze in 2014 de overstap gemaakt naar de Hengeveldse Zonnebloemafdeling.

In Hengevelde bezoekt ze geregeld zieken en andere Zonnebloemdeelnemers en is ze actief in de organisatie van verschillende activiteiten zoals de regionale dagboottocht.

José is sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds 2010 is ze voorzitter van de plaatselijke afdeling. Naast haar werk in de zorg vind ze ook nog tijd om voor de zorg mee te gaan naar plaatselijke en regionale activiteiten. Ria Doeschot is ook sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds het plotselinge overlijden van Maria Roorda in 2009 secretaris van de plaatselijke afdeling. Sinds 2012 heeft ze zitting in het regiobestuur waarvan ze sinds 2014 ook secretaris is. De dames werden onderscheiden met de zilveren zonnebloemspeld en een oorkonde en namens de afdeling werd hen een boeket bloemen aangeboden.

 

Ook hebben we na 26 jaar afscheid genomen van Mieny Rouwenhorst als vrijwilliger bij onze Zonnebloemafdeling.
Mieny heeft zich al die jaren met volle overgave ingezet als vrijwilliger, zij bezocht trouw de gasten in haar wijk bij ziekte en verjaardagen, ook was ze vaak aanwezig bij onze activiteiten om haar gasten te begeleiden. In het verleden is ze ook enkele malen mee geweest als hulp bij Zonnebloemvakanties. Wij hebben Mieny met een boeket bloemen bedankt voor haar inzet en aanwezigheid bij de Zonnebloem en hopen haar in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen als deelnemer bij onze activiteiten.

Als nieuwe vrijwilliger hebben we Anka Smit mogen verwelkomen binnen ons vrijwilligersteam, we wensen haar veel succes en plezier in het Zonnebloemwerk.

Zonnebloemactiviteiten; Op dinsdag 20 maart gaan we naar tuincentrum Borghuis in Deurningen voor een gezellige winkel middag. De vrijwilligers benaderen hiervoor de Zonnebloemdeelnemers.
De Zonnebloem is er in de eerste plaats voor mensen met een fysieke beperking, maar kunt u of uw familielid om een of andere reden niet zelf activiteiten ondernemen neemt u dan contact op met de Zonnebloem via Ria Doeschot, telf. 0547-333538, u bent bij ons van harte welkom.

Attentie
Bij deze willen wij onze gasten of hun mantelzorger vragen de naam in hun jas te vermelden of een briefje met naam in de zak te doen. Het is voor onze vrijwilligers ondoenlijk te weten van wie welke jas is, ze zijn n.l. bijna allemaal zwart of donkerblauw. Ook is het handig de rollator en het bijhorende mandje of de rolstoel en bijhorend kussen van een naam te voorzien, ook hiermee wil het weleens mis gaan. Wij danken iedereen voor de medewerking.

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren