Aankomende week Collecte Reumafonds 2018

In de week van 19 t/m 24 maart vindt weer de landelijke collecte plaats van het Reumafonds. Waarom hebben wij uw steun nodig? Een app versturen, een jampot opendraaien of een flinke boswandeling maken. Voor mensen met reuma worden de normaalste dingen steeds moeilijker. Reumatische aandoeningen gaan nooit over. Reuma kan jong en oud overkomen. Mensen hebben levenslang last van fysieke beperkingen zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid. Doordat je vaak niet kunt zien of iemand reuma heeft, stuiten veel mensen met reuma op onbegrip uit hun omgeving. Wetenschappelijk onderzoek is de enige manier om de genezing van reuma ooit mogelijk te maken. Onderzoek kost veel tijd en geld. Het fonds krijgt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften. Het Reumafonds werkt nauw samen met organisaties van behandelaars en patiënten.

Voor actuele informatie over reuma en het Reumafonds kunt u onze website bezoeken: www.reumafonds.nl  Namens het Reumafonds, Comité Hengevelde

In de week van 19 t/m 24 maart vindt weer de landelijke collecte  plaats van het Reumafonds.

 

Waarom hebben wij uw steun nodig?

 

Een app versturen, een jampot opendraaien of een flinke boswandeling maken. Voor mensen met reuma worden de normaalste dingen steeds moeilijker.

Reumatische aandoeningen gaan nooit over. Reuma kan jong en oud overkomen.

Mensen hebben levenslang last van fysieke beperkingen zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid. Doordat je vaak niet kunt zien of iemand reuma heeft, stuiten veel mensen met reuma op onbegrip uit hun omgeving.

Wetenschappelijk onderzoek is de enige manier om de genezing van reuma ooit mogelijk te maken.

Onderzoek kost veel tijd en geld. Het fonds krijgt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften.

 

Het Reumafonds werkt nauw samen met organisaties van behandelaars en patiënten.

Voor actuele informatie  over reuma en het Reumafonds kunt u onze website bezoeken: www.reumafonds.nl

 

Namens het Reumafonds,                                        

Comité Hengevelde