maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ONE family, ONE goal, ONE day: grandioos!

  • maandag, 16 april 2018 06:35
  • Geschreven door 

De actiedag ‘ONE family, ONE goal, ONE day’ zaterdag 14 april op het Höfteplein in Hengevelde is een grandioze happening geworden! KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM. Team Pierik-Niehoes kijkt terug op een geweldige dag! Al vroeg in de middag meldden zich de eerste klanten voor de brocante markt. De 130 deelnemers aan de Alpe d’HuEsch fietsten een mooie route over de Bentelose Esch. De tussenstop was bij de familie Baak met koffie en door de familie Pierik zelfgemaakte taart. Bij terugkomst was het zonnetje doorgebroken en was het heerlijk toeven op het terras voor de tent. Die Stadlfreunde zorgden voor een gezellig muziekje. Achter de tent vermaakten de kinderen zich opperbest bij de kinderactiviteiten.
’s Avonds werden er 21 items geveild door veilingmeester Dennis Exterkate:

R39A0312

Via de 21 bochten van de Alpe d’Huez kwamen alle aangeboden items voorbij. Een succesvol veilingitem was het verblijf bij Camping Wedderbergen, aangeboden door Diny Fluttert. Hiervoor werd maar liefst € 1.200 geboden. Maar de grote klapper kwam op het hoogste punt van de Alpe d’Huez bij bocht 1, de compleet verzorgde bloemschikcursus voor mannen door tante Jo (inclusief een biertje en een hapje). Uiteindelijk ging een kameradengroep uit Hengevelde er voor € 1.500 mee vandoor!

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM VAN DE AVOND

dennisDe uitslag van de Grote Hengevelde-Bentelo Kwis werd met spanning afgewacht door de deelnemers. The A-team uit Hengevelde won met een ruime voorsprong op de concurrentie. Zij gingen naast de eeuwige roem naar huis met een tegoedbon voor een BBQ, aangeboden door Vlees en Partyservice Rob Kleinsman. De toiletdames Greet en Nel (Cindy en Esther) zorgden ondertussen voor hilarische taferelen bij de toiletten. De band Swing-Top Bottle kreeg de sfeer er goed in en de DJ’s Kasper Put en Bart Eshuis maakten het feest compleet.  De laatste munten werden ingeleverd bij de snackkar, waar de kip en patat voortreffelijk smaakten!


De opbrengst van deze dag zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt en komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar kanker.
De familie Pierik wil graag alle bezoekers, sponsoren en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het slagen van de actiedag, heel erg bedanken. Het was onvergetelijk!
R39A0299

Laatst aangepast op maandag, 16 april 2018 08:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://www.werathah.com/index.php try this out see this after effects cs6 serial number product key
check that