donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Houtdorp Hengevelde zoekt vrijwilligers

  • donderdag, 21 juni 2018 20:32
  • Geschreven door 

Natuurlijk wordt ook dit jaar in de laatste week van de zomervakantie weer Houtdorp georganiseerd voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Houtdorp 2018 vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus. Maar... zonder hulptroepen geen Houtdorp dus blok een of enkele bovenstaande genoemde data af in je agenda en geef je alvast op als vrijwilliger voor 1 of meerdere dagen. Om de bouwwerkzaamheden (mn 28 en 29 augustus , 9:30- 14:30 uur) in goede banen te leiden (en de bouwsels veilig te houden) zijn wij op zoek naar handige en sterke mannen/ jongens (vaders, opa's, buurmannen, neven) , die overweg kunnen met hamer, spijkers en enthousiaste kinderen.

Maar natuurlijk zijn daarnaast ook handige en creatieve vrouwen/ dames van harte welkom! Help ons de planning tijdig rond te krijgen en geef je op via [email protected] Geef dan aub ook aan welke van de genoemde dagen je beschikbaar bent. Help ons er ook dit jaar weer een TOP Houtdorp van te maken! Op korte termijn zullen ook de kinderen een uitnodiging voor opgave ontvangen en kunnen de voorbereidingen beginnen.

Laatst aangepast op donderdag, 21 juni 2018 20:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren