zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"We hebben in ieder geval een mega gave reis gehad!"

  • maandag, 09 juli 2018 17:21
  • Geschreven door 

De Zomer editie 2018 van the Carbage run werd gehouden van 2 t/m 6 juli, the boys Teun Storteler, Gijs Pierik, Thijs Aarnink, Bas Kuipers, Rick ten Buuren, Luuk Pierik en Bart Brummelhuis are back in town! De uitdagende wegen en bijzondere locaties hebben onvergetelijke herinneringen gemaakt. (ZIE DIT FILMPJE) Rick ten Buuren: “We hebben in ieder geval een mega gave reis gehad, het was echt fantastisch om de editie mee te mogen maken! En dan vooral deze speciale editie waar de organisatie in plaats van 500 maar liefst 1000 auto’s mee lieten doen. De een had de auto nog mooier gemaakt dan de andere met onder andere harde toeters en veel verlichting. De reis zelf is bijna foutloos verlopen. We hebben een keer een lekke band gehad dus denk dat we wel van een geslaagde reis kunnen spreken. Nu maar hopen dat we voor de volgende editie weer uitgeloot worden!”

carbidgerun Hengevelde 4

 

carbidgerun Hengevelde 5

 

carbidgerun Hengevelde 7

Laatst aangepast op maandag, 09 juli 2018 18:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren