vrijdag 19 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Arno ontmoet Abraham

  • dinsdag, 10 juli 2018 07:23
  • Geschreven door 

Arno te Lintelo, steun en toeverlaat van vrouw Astrid Meijerink en kinderen Kay en Liv heeft de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt. De geboren Haaksbergenaar en dus HSC-supporter is alom bekend van de appel en zijn sigaar, hij zal dit heugelijke feit groots vieren bij Gait van de Bonehere.
Namens de buurt proficiat man!

arno 50 1

 

8a73cb02-70ea-486e-9882-3c8d71160b69 1

Laatst aangepast op dinsdag, 10 juli 2018 12:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren