woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Zonnebloem ging weer op stap

  • donderdag, 12 juli 2018 19:38
  • Geschreven door 

Op vrijdag 6 juli vertrokken om 13.00 uur 42 Zonnebloemgasten van de afdeling Hengevelde/ Isidorushoeve samen met 25 vrijwilligers in de rolstoelbus van ter Doest richting Delden, waar een bezoek werd gebracht aan de tuinen van kasteel Twickel. Het weer was fantastisch en de mensen genoten al dan niet met de gids samen met de vrijwilligers van een wandeling door de tuin. Ook hier waren op sommige plekken de gevolgen van de hitte en droogte van de laatste tijd goed zichtbaar. De rotstuin, het mooiste gedeelte van de tuin lag er echter heel mooi bij. Er was voldoende tijd om te wandelen en te genieten van koffie met gebak of krentenwegge. Om 16.30 stond de bus weer voor om via Borne richting de nieuwe N18 te rijden voor een kennismaking met deze weg, de chauffeur vertelde ons over de aanleg en kosten en waar we ons op de route bevonden.

Onderweg werd er getrakteerd op drinken en een hapje. Om 18.00 uur arriveerden we bij café rest. Dwars op de Isidorushoeve om te genieten van een lekker drankje en een diner, waarna de gasten uit Hengevelde uiteindelijk om 20.15 uur weer in Hengevelde terug waren. We kunnen terug kijken op een stalende, gezellige dag, waarbij we vooral de vrijwilligers willen bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt, zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk. De foto’s van deze dag zijn terug te vinden op de face-bookpagina van Zonnebloem Hengevelde, hier vindt u ook foto’s van eerdere activiteiten.

klein1

klein2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren