donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wilma 50 jaar

  • zaterdag, 14 juli 2018 13:56
  • Geschreven door 

Spektakel in Zenderen: weer een " uitgewaaide" Hengevelder die 50 is geworden in Zenderen: Wilma Kleinsman, tegenwoordig Wilma Meijer heeft de leeftijd van 50 jaar bereikt! Dit wordt onder de rook van Almelo in het kerkdorp Zenderen op grootse wijze gevierd. Ook namens de redactie van harte proficiat!

wilma1


wilma3

wilma4

wilma5

wilma6

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren