donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wethouders en burgemeester Houtdorp bekend, opgeven kan nog!

  • dinsdag, 17 juli 2018 21:10
  • Geschreven door 

De voorbereidingen van Houtdorp zijn in volle gang. Uit alle klassen is een wethouder gekozen die tijdens Houtdorp zijn of haar klas vertegenwoordigd. Vandaag is de eerste collegevergadering geweest en hebben de wethouders na een zorgvuldige loting ingestemd met hun nieuwe burgemeester, Luca Oude Meijers. Hij zal het Houtdorp openen op dinsdag 28 augustus.


De aanmeldingen voor Houtdorp komen gestaag binnen, maar nog niet iedereen heeft zich opgegeven. Dit kan nog tot komende vrijdag 20 juli....... DUS GEEF JE SNEL OP!

[email protected]

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren