Vele winnaars bij Très Chic Hengevelds Open tennistoernooi

Met liefst 165 deelnemers in 13 categorieën was deze editie van het Très Chic Hengevelde open dubbeltoernooi opnieuw zeer succesvol! Ook dit jaar was de belangstelling vanaf de opening van inschrijving zeer groot. Vanaf zaterdag 7 juli was het dan ook druk op de banen van tennispark 't Root. Tijdens dit voorweekend en de doordeweekse dagen stonden alle poulewedstrijden op het programma. Op zaterdag 14 juli nam de spanning toe, want de halve finales op deze dag waren stuk voor stuk zeer spannend. Na een gezellige en smaakvolle feestavond inclusief barbecue van hoofdsponsor De Kolenbrander (Très Chic en So Nice), waren finalisten op zondag weer fris en fruitig voor hun laatste partij. In alle categoriën was de spanning om te snijden en werden er sportieve hoogtepunten beleefd.

Klik op deze link om de uitslagen van het Très Chic Hengevelde open dubbeltoernooi 2018 te bekijken. https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=1E3988D1-427C-4FD2-90D6-10A965ED022B

Hengeveldse winnaars:

Maaike Aarnink

Sheila Spijkerman
Britt de Witte

Tess van Rijn

Laurens Blokhorst

Herbert Brummelhuis

Joeri Boot

Megan Kuipers

Kevin ten Buuren

Maria Brummelhuis

Emily Kuipers

Kim Blokhorst - ter Huurne

De enthousiaste groep Wegdamse TC-leden die dit organiseerde had ook dit jaar een aantal nieuwe ideeën doorgevoerd. Zoals elk jaar kregen deelnemers na de wedstrijd lekkere hapjes van De Kolenbrander, werd er genoten van meloen en banaan van fruitkoning Timon, zag het park er geweldig uit door De Bloemruiker, zag de toernooicommissie er piekfijn uit door nieuwe sponsor New Balance, werd er genoten van de kaneelcake van Bakkerij Nollen, waren er mooie loterij-prijzen te winnen en werden de ballen gesponsord door meer dan 20 sponsoren. En zonder ballen geen wedstrijden natuurlijk! Nieuw dit jaar waren de speciale cocktails, was er op zaterdagavond een mini-toernooi ranking 2 en werd elke dag de Toernooi HERO van de Dag benoemd. Deze mensen kregen tennisartikelen van New Balance cadeau.

De helden:

Gerben Wenderman > omdat hij op de finalezondag maar liefst drie partijen moest spelen in de hitte

Chantal Kluin - Effink > voor het recept én het maken van de lekkere toernooicocktails

Harry en Marianne Lentelink > voor hun trouwe support vrijwel iedere dag

Kim Blokhorst - ter Huurne > omdat ze drie partijen uiteindelijk toch won na een verloren eerste set en supertiebreak

Frans Rosink > omdat hij in weer en wind toch een partij speelde

Iwan Drupsteen > omdat hij wegging en toch weer gezellig terug kwam om er nog eentje te drinken

Kitty Rupert > omdat ze een deelnemer weer oplapte met haar fysio-kwaliteiten

Harry Hofmeijer > onze oudste deelnemer én kampioen van de afgelopen twee jaren, die helaas dit jaar niet mee kon doen

Foto's zijn te vinden op: https://www.facebook.com/treschicopen/

Zoals vermeldt op Facebook was dit toernooi geen succes zonder medewerking van alle sponsoren. De toernooicommissie wil al deze mensen ontzettend bedanken!